Pipettaszerviz
Pipettajavítás, pipetta kalibrálás
+36 (1) 274-4822 +36 (20) 274-2222
Pipetta

Kalibrálási eljárás

A Labnikker Kft. által kifejlesztett kalibrálási eljárás garantálja Önnek az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabványnak történő megfelelést, és teszi elérhetővé a laboratóriumi területen dolgozók számára a pipetták, valamint egyéb folyadékmérő eszközök kiemelkedő pontosságú mérési szolgáltatásait. Mindezeknek köszönhetően évek óta visszatérő partnereink a különböző biotechnológiai és gyógyszerészeti cégek, egyetemek, kórházak és egyéb, pipettákat használó állami intézetek.

Hívjon minket, azonnal segítünk!

Központi elérhetőségünk:

Tel./fax: +36 (1) 274-4822

Hívjon fel minket vagy írjon nekünk, ha szeretne bővebb információt kapni szolgáltatásainkról, árainkról!

23 éves tapasztalatunkkal segítünk Önnek a problémák azonnali megoldásában!

eppendorf-pipettak

A pipetta egyik legfontosabb szerepe a pontos folyadékmérés a modern laboratóriumokban. A pipettákat – mint precíziós műszereket –, hogy folyamatosan biztosítsák a pontos eredményeket, rendszeresen kell karbantartani és kalibrálni. Az 1991-es alapítás óta már több mint 200 000 pipetta és folyadékmérő eszköz fordult meg szervizünkben, mely magában foglalja az összes típust: Eppendorf® , Gilson® , Labsystems® , Biohit® , Nichiryo® , HTL® stb.

Szervizünkben rendszeresen megfordulnak a közismert, Finnországban gyártott Biohit és Labsystems pipetták. Célunk, hogy Önnek megfizethető és minőségi szolgáltatást nyújtsunk a meghibásodott készülékeire. Így nem kell rendszeresen új és drága pipettát vásárolnia. Kérésére a javítás idejére cserepipettát biztosítunk!

kalibralo-laboratorium

Szervizünk, 1997-ben az akkreditálás során megfelelt a „KALIBRÁLÓ LABORATÓRIUM” kategóriának. Azóta is folyamatosan az éppen aktuális szabvány követelményeinek betartása mellett végezzük tevékenységünket. Folyamatos fejlesztéssel biztosítjuk, hogy mindenkor megfeleljünk a jövő kihívásainak.

Tevékenységünk kiterjed a nem akkreditált rendszerben működő laboratóriumok készülékeire is. Az innen érkezett megrendelésekre nem terheljük rá a laboratórium akkreditált státusz fenntartásához szükséges költségeinket. Munkánk során nem teszünk különbséget akkreditált, illetve nem akkreditált rendszerben működő megrendelőink között, minden eszköz a legszigorúbb körülmények között készül el. A folyamat lezárásaként a készülékről „Kalibrálási bizonyítványt” vagy egyszerűsített „Mérési jegyzőkönyvet” állítunk ki a megrendelő igényének megfelelően. Ügyfeleinkkel hosszú távú, jó kapcsolatot építettünk ki az ország egész területén.

Tevékenységünkről bővebben itt olvashat: pipetta javítás, felújítás és pipetta kalibrálás.

Kalibrálás, minősítések

Legjobb mérési képesség
2016-ban hazánkban elsőként értük el a 0,1 µl-es kalibrálási alsó határt és a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által elismert legjobb 0,009 µl-es kalibrálási és mérési képességet.

Akkreditálási számunk:
NAH-2-0208/2016
Érvényessége:
2021. február 23.

A laboratórium minőségirányitási rendszerének kialakitása az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek a laboratórium sajátosságaira való alkalmazásával történt. Ezek alapján szervizszolgáltatással együtt minőségi kalibrálást végzünk.

Új!Akkreditálási okiratunk:

Új!Akkreditálási okirat letöltése:

PDF pdf      JPG pdf

 

Korábbi akkreditálási okirataink:

akkreditalasi-okirat-4
2012–2015
akkreditalasi-okirat-4
2007–2011
akkreditalasi-okirat-3
2004–2007
akkreditalasi-okirat-2
2000–2003
akkreditalasi-okirat-1
1997-2000
 
Az oldal
tetejére